Kuhinje

Kao i u spavaćoj sobi i u kuhinji također provodimo jako puno vremena i zato joj pridavamo puno pažnje pri sprovođenju vaših zamisli, kao kupca, u visokokvalitetna djela, vrijedna pogleda i funkcionalnosti.

Najbolja vrsta osvjetljenja su prirodna i umjetna rasvjeta. Rasvjeta mora biti postavljena u svrhu izbjegavanja zasjenjenja prilikom pripreme hrane. Zato je dobro rasvjetu predvidjeti ispod visećih elemenata.

Dvije vrste ventilacije, prirodna i prislilna, daju vašoj kuhinji svježinu. Kada govorimo o prirodnojventilaciji prostora onda mislimo na direktan otvor na zgradi, dok se kod prisline ventilacije misli na dvije vrste napa; napa spojena na otvor na ventilacijskli kanal zgrade i filter napa koja ima posebne filtre koji apsorbiraju pare i mirise.

Kada govorimo o materijalima onda danas se najčešće koristi iveral jer je najjeftiniji, a i najpodobniji materijal za obradu. Uz iveral u zadnje vrijeme se sve češće koristi i medijapan. Medijapan je materijal koji se sastoji od drvenih vlakana pomješanih s ljepilom i prešan u ploče. Završna obrada je bojanje i lakiranje. Radne ploče se rade najčešće od iverice mogu biti i od max comapct i max alu ploča, kamene, corian i kerak ploče.

Copyright © 2013 • Kalvados • Sva prava pridržana